Bröllop

Vi tar varmt emot bröllopsgästerpå Strand Hotell. Bröllopsparet bor i våra eleganta rum som inretts med romantik och personlighet i åtanke, båda med jacuzzi.

 

Dagen efter är salongerna ett härligt ställe att bjuda in till en privat brunch.

Herrgårdskänsla mitt i stan... 

Inget rum på Strand är det andra likt. Vi har 20 rum – från den stora tvårumssviten ”Engelska Magasinet ”med utsikt över Strömmen till det allra minsta enbäddsrummet ”Wiseman” med hög mysfaktor. Flera av rummen har även en egen, pampig kakelugn som förstärker atmosfären av sent 1800-tal. 

Vi har drivit Strand Hotell sedan 2009. Då var det 10 rum i en 1800-talsbyggnad med stuckatur och högt i tak. Vi har lagt vår själ i att ta till vara det klassiska med en modern standard. 2013 utökade vi hotellet med 10 rum i 1700-talshuset bredvid. De nya våningarna ligger en halvtrappa ner. 

STRAND HOTELL HOTELLRUM

Möten & Events

Mindre möten, bokreleaser, styrelsemöten, konstutställningar eller klubbmöten - våra salonger har använts i många olika ändamål. 

Möten på Strand är perfekt när ni behöver en privat och lugn miljö med närhet till city och kommunikationer.

Fester & Firande 

Boka matsalen och biblioteket för mindre middagar och cocktailmingel. Det är en unik miljö att ha bjudningar på, som ett andra hem. Vi tar hand om allt fix, så att ni bara kan fokusera på att ha en fantastisk afton...

Juniorsvit

Enkelrum

Dubbbelrum Superior

Dubbbelrum Classic

Utsikt över Strömmen

Lägenhet

Grand Lit

Dubbbelrum Standard

Familjesvit

FESTLOKAL & MÖTESLOKAL